Afpersen

Afpersen Droge Blusleiding

Rever Brandbeveiliging is één van de eerste bedrijven die conform de Kiwa/NCP regelgeving een officieel erkend testbedrijf werd.

Wij kunnen op zeer korte termijn uw blusleiding afpersen en certificeren!

Wanneer er een blusleiding in het gebouw aanwezig is dient deze ook onderhouden en afgeperst te worden. Op deze pagina gaan wij daar verder op in.

De leiding wordt gevuld met waterdruk en hierna onder een druk van 16 tot 24 bar gebracht. Ook het afpersen van Hoge druk leidingen behoort tot de mogelijkheden, dit gebeurt op een druk van 60 bar!

U bent niet zeker welk onderhoud bij u past? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Waar is een droge blusleiding eigenlijk voor?


Op het moment dat de brandweer arriveerd bij een brand, zorgt een droge blusleiding of een droge stijgleiding ervoor dat de brandweer effectief hun werk kan doen. Door gebruik te maken van een droge blusleiding hoeven er niet eerst slangen uitgerold en meegesleept te worden naar de juiste etage. De brandweer neemt de benodigde materialen mee naar de verdieping waarvandaan zij gaan blussen, sluiten de slang aan op de droge blusleiding en starten met de bestrijding van het vuur.

In grote en hoge gebouwen zijn droge blusleidingen of droge stijgleidingen verplicht. Dit om de brandweer te helpen om groter wordende schade te voorkomen. Ook gebouwen die moeilijk te bereiken zijn voor de brandweer zijn hiertoe verplicht. 

 

Mijn blusleiding is afgekeurd wat nu?


Een blusleiding kan afgekeurd worden op verschillende punten. Een van deze punten is lekkage.
Wanneer er lekkage optreedt kunnen onze monteurs ter plekke een plan van aanpak maken om dit te repareren, en in sommige gevallen zelfs direct repareren.

Is dit niet direct op te lossen dan maken wij een offerte op basis van de informatie van de monteur. Hiermee zijn wij in staat om op korte termijn uw blusleiding weer in een werkende conditie achter te laten!

Al onze monteurs zijn zowel voor het afpersen als het repareren van de leidingen opgeleid. En in de meeste gevallen komt dezelfde monteur dan ook terug voor reparatie, wel zo fijn.

Onze belofte aan u:


Controle volgens de NEN 1594

Aanleg en reparatie conform de norm

Snelle afhandeling van u probleem

Landelijke dekking

 

 

 

Selecteer uw onderhoud

 


    Controle blusleiding
    Afpersen blusleiding
    Controle brandkranen
    Anders namelijk:

    Velden met een * zijn verplicht.