Brandblussers

Waarom brandblussers laten onderhouden?

In het ergste geval zijn brandblussers die niet tijdig zijn onderhouden, niet gebruiksklaar in geval van brand. Daarnaast wordt onderhoud geëist door de Arbowet en de Wet Milieubeheer.

Een brandblusser dient jaarlijks onderhouden te worden door een REOB gecertificeerde monteur, hiermee voorkomt u dat er een brandblusser weigert omdat deze defect is.
Er zijn verschillende soorten brandblussers verkrijgbaar, voor elke brandklasse is er een blusser. Deze zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.

Onze monteurs zijn REOB gecertificeerd. Dit houdt in dat uw brandblussers onderhouden worden zoals dit voorgeschreven is volgens de NEN 2559. 

Algemeen onderhoud

Misschien denkt u nu, ik heb meer dan alleen blussers moet ik dan een ander bedrijf inschakelen? Het antwoord hierop is nee. Wij kunnen u een totaal pakket aanbieden. Kijk maar eens bij onze diensten. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met: Brandslanghaspels, verrijdbare blusmiddelen, droge stijgleidingen, EHBO artikelen en nog veel meer. 

Uitgebreid onderhoud

Brandblussers hebben ook uitgebreid onderhoud nodig. Hiermee wordt voorkomen dat een blusmiddel zijn werkzame stof verliest.
Bijvoorbeeld een Co2 blusser moet tien jaarlijks geperst worden omdat deze op een zeer hoge druk staat. Elke brandblusser heeft een maximale levensduur van 20 jaar. Hierna moet deze vervangen worden.

Offerte op maat

Wij begrijpen dat niet elke klant dezelfde wensen heeft, daarom maken wij graag een offerte op maat. Zo weet u zeker dat er rekening gehouden wordt met uw wensen en de huidige regelgeving.

 

 

Waarover ontvangt u graag meer informatie?


  Selecteer uw onderhoud*

  (meerdere opties mogelijk)
  Controle brandblusser
  Controle brandslanghaspel
  Controle droge blusleiding
  Controle brandkranen
  Controle FM 200 systeem
  Controle Watermist systeem
  Controle CO2 systeem
  Overig namelijk:

  Velden met een * zijn verplicht.